Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Апаратна нарада від 19.10.11

    19 жовтня відбулася апаратна нарада у голови райдержадміністрації за участю керівництва райдержадміністрації, начальників управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Питання, винесені на нараду:

    1. У порядку контролю: Про стан виконання орієнтовного календарного графіку виконання доручення Кабінету Міністрів України щодо видачі невиданих державних актів на право власності на земельну ділянку.

    Про створення та організацію роботи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2009 №1420 з метою видачі єдиного висновку постійно діючої комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою.

    Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 22.09.2011 №425 «Про робочу групу з питань проведення роз’яснювальної роботи з громадськістю щодо реалізації земельної реформи в Україні».

    2. Звіти Куп’єваського сільського голови Доценко Т.І., Павлівського сільського голови Тарасенка П.А. та Сіннянського сільського голови Білухи Л.А. щодо стану усунення недоліків, виявлених за результатами перевірок здійснення виконавчими комітетами сільських рад делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.1999 №339 «Про затвердження Порядку контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади» (зі змінами).

    3. Про організацію та відзначення у населених пунктах району 67-ої річниці визволення України від фашистських загарбників.

    З першого питання виступила заступник голови комісії з проведення реорганізації управління Держкомзему в Богодухівському районі Церковна О.В., яка проінформувала присутніх з питання щодо стану виконання райдержадміністрацією листів Харківської облдержадміністрації від 06.10.11 №01-18/7549 та 01-118/7550 щодо виконання завдання Президента України В.Ф.Януковича стосовно видачі державних актів на право власності на земельну ділянку та створення постійно діючої комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою. Зокрема, було повідомлено, що в нашому районі постійно проводиться робота по інформуванню населення щодо видачі державних актів на право власності на земельну ділянку. На даний час завдання виконано на 75%. Станом на 18 жовтня поточного року з 350 державних актів, готових до видачі, видано - 235. 57 чоловік не можуть їх отримати з причини смерті, невідомої адреси проживання тощо. В управлінні Держкомзему у Богодухівському районі щоденно ведеться прийом громадян та видача державних актів. Також було повідомлено, що управлінням підготовлено та направлено запити щодо надання спеціалістів для участі у комісії до обласного управління меліорації та водного господарства, обласного управління лісового господарства, обласного управління культури та туризму, обласного управління екології. Підготовлено проект розпорядження про створення комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою.

    З другого питання виступили керівники органів місцевого самоврядування: Куп’єваський сільський голова Доценко Т.І., Павлівський сільський голова Тарасенко П.А. та Сіннянський сільський голова Білуха Л.А., які прозвітували про стан усунення недоліків, виявлених за результатами перевірок здійснення виконавчими комітетами сільських рад делегованих повноважень органів виконавчої влади.

    З питання організації та відзначення у населених пунктах району 67-ої річниці визволення України від фашистських загарбників виступила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Волошко А.М., яка познайомила присутніх з планом заходів, які будуть проведені в районі напередодні та безпосередньо 28 жовтня, в день визволення України від фашистських загарбників. Алла Миколаївна в своєму виступі акцентувала увагу керівників органів місцевого самоврядування на проведення впорядкування прилеглих територій до братських могил, пам’ятних знаків та поодиноких могил загиблих у роки війни.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання