Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Скорочення особового складу Збройних сил України до 70 тисяч буде сприяти підвищенню його боєздатності

    Про це сьогодні в ході координаційної наради з виконання державної комплексної програми реформування та розвитку Збройних сил України на період до 2017 року заявив заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома.

    «З наступного року Збройні сили України переходять на контрактну службу. Призов на строкову службу буде тільки у внутрішні війська. Скорочення збройних сил до 70 тисяч осіб в сьогоднішніх умовах сприятиме підвищенню боєздатності. Перехід на контрактну форму служби – це необхідність, оскільки вдосконалення технологій збройних сил вимагає від сьогоднішнього воїна оволодіння технікою на досить високому рівні. За рік служби досить складно вивчити матеріальну базу того озброєння, яке сьогодні є. Ще з давніх часів говорили, що воюють не кількістю, а вмінням. Тому вміння сьогоднішнього солдата, офіцера має бути на високому рівні, і це найголовніше завдання», – сказав Василь Хома.

    Він зазначив, що патріотичне виховання громадянина починається з дитинства, і головну роль у ньому повинні грати сім'я і школа. Завдання Президента щодо військово-патріотичного виховання виконується в регіоні громадськими організаціями, організаціями ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій на території інших держав, педагогами в школах. За словами Василя Хоми, будь-яку роботу треба виконувати, будучи патріотом, і не в останню чергу це стосується воїнів-контрактників.

    «Наше завдання – залучати в збройні сили тих людей, які хочуть служити Батьківщині, у яких розвинене глибоке почуття патріотизму і бажання оволодіти тими навичками, які будуть в подальшому допоможуть солдату або офіцеру виконати своє завдання на найвищому рівні», – сказав він.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання