Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Добкін привітав співробітників органів місцевого самоврядування

    Сьогодні відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. В урочистому заході брали участь голова ХОДА Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, перший заступник голови облради Олена Олешко, мери міст, голови сільських і районних рад, а також інші почесні гості. Михайло Добкін привітав усіх присутніх зі святом і підкреслив, що в регіоні триває реалізація завдань Президента, спрямованих на реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

    «У переддень свята хочу побажати всім терпіння і спокою. Саме ви стоїте на сторожі інтересів місцевого самоврядування, працюєте і робите все від вас залежне, щоб вирішити проблеми жителів у регіонах. Вам довіряють, саме до вас приходять за допомогою в тяжкі години, а людську довіру можна заслужити не словами, вона здебільшого у справах», - звернувся до присутніх Михайло Добкін.

    У ході урочистих заходів співробітники місцевого самоврядування Харківщини за високий професіоналізм, активну участь у розвитку місцевого самоврядування, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Харківського регіону були нагороджені почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради. Також були вручені дипломи та нагороди переможцям конкурсів «Кращий співробітник місцевого самоврядування».

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання