Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розіграли перехідний кубок Богодухівської районної організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» з міні-футболу

    8 грудня в м. Богодухові під патронатом народного депутата України О.М.Біловола, депутата Харківської обласної ради О.В.Усенка, голови районної державної адміністрації В.М.Бєлого та з ініціативи Богодухівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» відбулися міжрайонні змагання з міні-футболу, приурочені Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, в яких взяли участь представники чотирьох районів Харківської області: Богодухівського, Валківського, Нововодолазького та Коломацького.

    Турнір розпочався офіційною частиною, під час якої з вітальним словом до учасників змагань звернувся народний депутат України О.М.Біловол, який щиро привітав усіх учасників і подякував за те, що відгукнулись і вирішили взяти участь, у започаткованому Богодухівською районною громадською організацією «Союз Чорнобиль Богодухівщини», турнірі. І, щоб підігріти прагнення гравців до перемоги, Олександр Миколайович озвучив призовий фонд.

    Перед початком зустрічі гостей турніру привітав і депутат Харківської обласної ради О.В.Усенко, який подякував голові районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» В.П. Деркачу за конструктивну співпрацю з органами влади, вагомий внесок у суспільно-громадське життя району та за ініціативу проведення цього міжрайонного турніру.

    Зустрічі між командами тривали близько 3 годин. Усі матчі проходили у цікавій напруженій боротьбі, по що свідчили результати матчів.

    В запеклій боротьбі I місце та перехідний кубок Богодухівської районної організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» отримали представники Богодухівського району. Слід зазначити, що відтепер ця нагорода буде щорічно передаватися новому переможцю. II місце посіла команда Валківського району, III – Нововодолазького.

    Переможці змагань отримали медалі, грамоти та грошові винагороди.

    Організатори, в свою чергу, пообіцяли, що ці змагання будуть регулярними.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання