Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівська районна організація ветеранів України визнана однією з кращих на Харківщині

    Нещодавно в ході засідання Пленуму Харківської обласної організації ветеранів України було заслухано звіт першого заступника голови районної організації ветеранів України Омеляненка І.С. щодо практики роботи організації по соціальному захисту ветеранів праці, дітей війни та інших громадян похилого віку, працівників тилу в роки Великої Вітчизняної війни і вшанування спільно з місцевими органами влади Героїв Соціалістичної Праці.

    Слід зазначити, що Пленум відмітив позитивну роботу ради Богодухівської районної ветеранської організації, яка разом з первинними організаціями, місцевими органами влади, керівниками різних господарських структур, підприємцями вирішує багато питань з соціального захисту ветеранів, пенсіонерів, дітей війни, яких в районі 12033 осіб, об’єднаних в 73 первинні ветеранські організації.

    Рішенням Пленуму було одноголосно схвалено роботу Ради районної організації ветеранів України та рекомендовано головам рад міських і районних ветеранських організацій області вивчити досвід роботи ветеранів Богодухівщини і використовувати його в повсякденній роботі.

    Рішенням Харківської обласної Ради організації ветеранів України за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток і зміцнення волонтерського руху, доброту і сердечність до людей похилого віку та з нагоди Міжнародного Дня волонтера першого заступника голови районної організації ветеранів України Омеляненка І.С. було нагороджено Почесною грамотою.

    Районна державна адміністрація вітає Івана Сергійовича і висловлює велику вдячність за співпрацю, взаєморозуміння, активну життєву позицію та вагомий внесок у суспільно-громадське життя району.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання