Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ми відчуваємо суттєву підтримку і розуміння з боку органів влади

    Про це 17 грудня в ході засідання «круглого столу», яке відбулося з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, зазначив голова районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» Деркач В.П.

    Зокрема, Валерій Петрович подякував керівництву району за можливість у дні, коли в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії, зібратися і спільно обговорити всі проблемні питання, пов'язані з лікуванням та соціальним забезпеченням чорнобильців.

    «Так, в цьому році при підтримці всіх гілок влади в нашому районі була проведена міжнародна інтерактивна виставка «Люди. Місця. Солідарність. Майбутнє», міжрайонні змагання з міні-футболу на кубок нашої організації, конкурси творчих робіт та малюнків серед дітей району «Чорнобиль немає минулого часу», єдина серед районів Харківської області акція «Запали свічку». Завдяки клопіткій роботі усіх причетних до підписання меморандуму про співпрацю сторін наша організація виборола перемогу в обласному конкурсі міні-проектів «Чорнобильські дзвони». Протягом року спільними зусиллями була надана допомога чорнобильцям у ремонті помешкань, надавалися матеріальні допомоги та допомоги при проведенні дорого коштовних операцій. Ведеться повсякденна робота щодо підвищення рівня життя чорнобильців»,- наголосив у своєму виступі Валерій Петрович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання