Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Валентин Дулуб привітав із Святом Святого Миколая учнів НВК ім. Короленка

    Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб на виконання соціальних ініціатив Президента України з захисту прав дитини відвідав Харківський спеціальний НВК ім. В.Г.Короленка, де привітав вихованців із Днем Святого Миколая. Він вручив дітям солодкі подарунки і побажав щастя та успіхів.

    «Я хочу привітати кожного з вас з здавна шанованим на Україні і далеко за її межами святом – Днем Святого Миколая Чудотворця! Він є покровителем землеробства, мореплавства, торгівлі, рибалок, мандрівників, а також захисником нужденних і дітей. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в душі світлі почуття, надихає на добрі вчинки. Ви навчаєтеся в прекрасному сучасному навчальному закладі, маєте можливість творчо розвиватися і пізнавати світ. Сподіваюся, що ви виростете гідними громадянами нашого суспільства, не втративши віри в чарівництво і готовності підставити плече тим, хто знаходиться поруч. Бажаю, щоб кожен з вас зміг побудувати своє життя таким чином, щоб бути гідним гордого звання харків'янина», – зазначив перший заступник губернатора.

    Також ознайомився з історією заснування навчального закладу та його матеріально-технічною базою, відвідав шкільний музей, переглянув концерт учнів НВК.

    Довідка. В спеціальному НВК ім. В.Г.Короленка навчаються діти з вадами зору. Заклад розрахований на одночасне перебування 200 дітей. До послуг учнів – 22 навчальні кабінети та 15 опочивалень, їдальня, спортивна зала, майстерня, 37 допоміжних приміщень, бібліотека, книгосховище, пральня, лазня, актова зала, кімната санітарної гігієни, 3 кімнати побуту, 3 роздягальні, медичний кабінет, ізолятор, офтальмологічний, стоматологічний кабінети. У шкільному дворі розташовані гімнастичний та спортивний майданчики, сенсорні доріжки.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання