Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Головне досягнення 2013 року - згуртована робота всієї територіальної громади в дуже непростих умовах

    «2013 рік був дуже непростим. З 1998 року я на різних посадах працюю з бюджетом, беру участь у його формуванні, і за весь цей час не пригадаю жодного бюджету, який був би важчим і складнішим, ніж цього року», - зазначив сьогодні на підсумковій прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

    За його словами, найбільші складнощі і незручності цього року керівники всіх рівнів відчували у зв'язку з необхідністю умовляти людей інвестувати гроші в соціальні проекти замість держави.

    «Життя не стоїть на місці, і проблеми людей не зникають з відсутністю коштів у бюджеті. Зупинити роботу через дефіцит коштів ми не можемо. Ми втратили б темпи робіт, тому необхідно було знаходити спільну мову з компаніями, які виконували роботи, щоб вони освоювали свої кошти, і ми не зупинялися б, а продовжували відкривати дитячі садки і т.д. У більшості випадків нам вдалося це зробити. І я вдячний соціально відповідальному бізнесу нашої області за небайдужість, терпіння і вміння в таких складних ситуаціях не опускати руки і працювати», - підкреслив Михайло Добкін під час підсумкової прес-конференції в ході Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України.

    Крім того, допоміг області продаж стадіону «Металіст». Вже отримано близько 100 млн.грн., які дозволять не заморозити будівництво Харківського метрополітену, розрахуватися з тими, хто реконструював Історичний музей і будує філармонію.

    «Головне досягнення 2013 року - згуртована робота всієї територіальної громади в дуже непростих умовах. За це я як керівник обласної державної адміністрації вдячний і бізнесу, і чиновникам, і всім людям, які працювали на об'єктах, які реконструювалися, ремонтувалися та споруджувалися», - зазначив Михайло Добкін.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання