Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині реалізуються завдання Президента України щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка

    Про це 15 січня під час апаратної наради у голови районної державної адміністрації зазначила перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В.

    Так, розпорядженням голови від 11 листопада 2013 року затверджено відповідний план заходів. У рамках виконання заходів проведено районний етап обласного огляду-конкурсу аматорів народного мистецтва «Слобожанські передзвони», присвяченого 200-річчю Великого Кобзаря. Розроблено та видано буклети «Творча Богодухівщина» та «Каталог робіт самодіяльних майстрів Богодухівського району» із затвердженим логотипом до 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка. Переможці районного етапу обласного огляду-конкурсу брали участь у гала-концерті, а самодіяльні майстри району у виставці кращих робіт декоративно-прикладного мистецтва в м. Харкові.

    Також Оксана Володимирівна познайомила присутніх із заходами, які планується провести у бібліотеках централізованої системи, навчальних закладах, районному будинку культури, центрі дитячої та юнацької творчості. Зокрема, це - літературно-музичні вечори «Шевченкове слово і досі живе», конкурс читців «Вічне слово Кобзаря – вічна шана Кобзарю», заходи з нагоди перепоховання Тараса Шевченка, навчальні семінари «Борець, поет усіх часів і народів», учнівські конференції «Внесок Тараса Шевченка у розвиток вітчизняної культури», шевченківські читання «Золоті зерна поезії Т.Г.Шевченка», тижні української літератури «Слава Шевченкові – слава Україні», експозиції з архівних фото та художніх документів, присвячених життю та діяльності видатного українського поета і письменника.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання