Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Діалог між владою та суб’єктами підприємницької діяльності завжди дає позитивний результат

    Про це 31 січня в ході засідання за «круглим столом» з питання реалізації завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу наголосив заступник голови районної державної адміністрації Юрченко О.В.

    На засіданні досить активно обговорювалися земельні питання. Зокрема, голова Асоціації фермерів Богодухівського району Заєць М.М. повідомив проте, що сільгоспвиробники району зацікавлені у раціональному використанні землі, готові сплачувати податки, передбачені діючим законодавством. При цьому акцентував увагу присутніх на проблемні питання, які виникають при використанні земельних ділянок, власники яких померли, а спадкоємці не вступають у спадщину через велику вартість оформлення відповідних документів. У результаті цього, частина земель не використовується, бюджет не доотримує кошти.

    Також присутні обговорили питання пенсійного забезпечення, отримання субсидій на житлово-комунальні послуги тощо.

    «Всі ваші пропозиції та зауваження будуть вивчені, узагальнені та обов’язково передані до вищих інстанцій. Що стосується місцевих проблем, єдине прохання вчасно інформувати владу, щоб ми на місцях оперативно їх вирішували»,- зауважив Олексій Вікторович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання