Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У діалозі узгоджено рекомендації щодо подальшої діяльності Вінницько-Іванівської сільської ради

    Сьогодні, під головуванням керівника апарату районної державної адміністрації Іванової Л.М. відбулася робоча нарада, в ході якої було розглянуто акт про перевірку здійснення Вінницько-Іванівською сільською радою делегованих повноважень органів виконавчої влади.

    Керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади були озвучені рекомендації та пропозиції керівництву сільської ради щодо подальшої організації роботи в частині здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади. Як зазначила Вінницько-Іванівський сільський голова Соловей О.М, вищезазначені пропозиції будуть враховані та в обов’язковому порядку максимально реалізовані на території ради.

    Підбивши підсумки, керівник апарату районної державної адміністрації Іванова Л.М. звернула увагу керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації на необхідність конкретизації викладених рекомендацій з урахуванням завдань місцевого значення та індивідуальних особливостей.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання