Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині планується розробити регіональну програму щодо забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів

    Як зазначив сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо голова Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков, на сьогоднішній день близько 700 осіб в м. Харкові та 186 жителів області - ветеранів афганської війни та інших локальних конфліктів потребують поліпшення житлових умов.

    На виконання завдань Президента України щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій Кабінетом Міністрів України в 2010 році була прийнята програма щодо забезпечення житлом колишніх воїнів -інтернаціоналістів. У ході її реалізації було створено єдиний реєстр всіх, хто потребує надання житла.

    «Програма хороша, потрібна, але найголовніше питання в її фінансовому наповненні. Ми пропонуємо розглянути можливість залучення крім держбюджету також інших джерел фінансування, з тим, щоб протягом 5-6 років вирішити цю проблему. Минулого тижня відбулася селекторна нарада з Міністром соціального захисту України Наталією Королевською, де було поставлено завдання з розробки і прийняття регіональних програм щодо забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів. Ми таку програму обов'язково будемо розробляти, і подавати на розгляд, як Харківської обласної ради, так і обласної адміністрації», - сказав Володимир Рижков.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання