Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Добкін привітав воїнів-інтернаціоналістів з 25-ою річницею виведення Радянських військ з Афганістану

    Сьогодні в Палаці студентів НУ "Юридична академія ім. Ярослава Мудрого" відбувся урочистий прийом з нагоди відзначення 25-ї річниці виведення Радянських військ з Республіки Афганістан. У заході взяли участь голова Харківської ОДА Михайло Добкін, заступник голови – керівник апарату ХОДА, учасник бойових дій в Афганістані Василь Хома, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков, Генеральний консул Російської Федерації в Харкові Сергій Семенов.

    «Сьогодні велике свято. 25 років минуло з тих пір, як вийшли з війни люди, які вирушили на неї в зовсім юному віці, не розуміючи, куди вони потрапляють. За дуже короткий термін вони стали чоловіками і запеклими воїнами, іноді не за віком сивими, з бойовими нагородами, але ще зовсім хлоп'ячої душею. Афганістан однозначно змінив людей. Когось безповоротно покалічив фізично або морально, когось змусив повністю змінити погляди на життя, але змінилися все. Сьогодні це дорослі, мужні люди, які складають основу ветеранського руху. Вони підхоплюють прапор з рук тих, хто бився за нашу Батьківщину з фашистськими загарбниками, і тепер на їх плечі лягає патріотичне виховання молоді та передача того досвіду, який вони самі отримали від ветеранів Великої Вітчизняної війни», – сказав Михайло Добкін.

    Також голова ОДА вручив державні нагороди та відзнаки облдержадміністрації. Крім цього ветеранам Афганістану були вручені нагороди Харківської міської та обласної рад, Генерального консульства РФ, обласної Спілки ветеранів Афганістану. Квіти були вручені присутсвии в залі матерям загиблих в Афганістані солдатів. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

    «Це ваше свято, ви його заслужили, і я дуже гордий, що афганський рух нашого регіону – один з найсильніших в країні. Напевно, багато в чому завдяки роботі наших обласної, міської та районних організацій Президент України приділив таке велике значення цій події, проголосивши 2014 рік – Роком учасників бойових дій на території інших держав», – додав губернатор.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання