Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Належне виховання підростаючого покоління залежить від нас

    У рамках виконання завдань Президента України щодо належної роботи із зверненнями громадян, а також підведення підсумків вирішення питань, що надійшли у рамках проекту «Діалог з країною» 18 лютого відбулася зустріч голови райдержадміністрації Бєлого В.М. з трудовим колективом ліцею №3.

    У ході зустрічі директор ліцею №3 Рубаник О.В. доповіла про стан розвитку ліцею, виконання Державних стандартів у сфері освіти, проаналізувала загальну характеристику кадрового складу, участь та результативність ліцеїстів у олімпіадах, конкурсах, змаганнях та турнірах. Також охарактеризувала загальношкільну Програму розвитку матеріально-технічної бази гімназії.

    Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Безмінова І.Г. зробила акцент на якості знань учнів відносно до оцінювальних балів.

    Очільник району обговорив з трудовим колективом основні напрямки подальшого функціонування ліцею, надав рекомендації щодо розвитку матеріальної бази навчального закладу, дав відповіді на звернення.

    «Навчальний заклад - це простір життя дитини; тут вона не тільки готується до життя, а повноцінно живе, і тому вся нормативно-методологічна діяльність навчального закладу повинна спрямовуватися на створення необхідних умов для формування громадянина, формування у школярів бажання і уміння вчитися, вироблення умінь практичного і творчого застосування здобутих знань, розвиток індивідуальності дитини на основі виявлення її задатків і здібностей. Належне виховання підростаючого покоління залежить від нас, нашої спільної праці та спільно вирішених питань»,- зауважив Володимир Миколайович у кінці зустрічі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання