Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Результати XІІI Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців АРК, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій

    У вересні 2011 року традиційно в Алушті відбувся третій - фінальний етап змагань XIII Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

    19 вересня спортивний захід урочисто відкрив Голова Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслав Толкованов разом з представниками центральних та місцевих органів влади.

    Щорічна Всеукраїнська спартакіада державних службовців проводиться з метою формування позитивного іміджу держслужбовця, зміцнення корпоративної культури в органах державної влади, тому що державна служба потребує як збалансованого робочого графіку, так і активного відпочинку. Тому проведення такого роду заходів відіграє важливу роль у розвитку інституту державної служби у нашій державі.

    Основним завданням Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

    І етап Всеукраїнської спартакіади В Харківський області пройшов у всіх 27 районах області в період з лютого по травень 2011 року. До першого етапу Спартакіади в районах області було залучено 1278 державних службовців, що становить 9,10% від загальної чисельності державних службовців у регіоні, (це на 449 осіб більше, ніж у 2010 році). Серед них 708 чоловіків та 570 жінок. За віком учасники Спартакіади розподілились наступним чином: до 35 років - 644 особи, від 35 до 50 років - 507 осіб, більше 50 років 149 осіб. В спартакіаді взяли участь 317 керівників та 961 спеціаліст. Вперше в Спартакіаді взяли участь 445 державних службовця (у 2010 році - 223).

    ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців відбувся 14 травня в легкоатлетичному манежі стадіону КЗ КДЮСШ «ХТЗ» (пр. Московський 244/1). До ІІ етапі Всеукраїнської спартакіади було залучено 189 державних службовців.

    Змагання ІІІ етапу відбувалися за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Національного агентства України з питань державної служби, Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та Центрального комітету профспілки працівників державних установ України.

    Змагання складалися з п’ятьох видів спорту: футзалу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів. У загальнокомандному заліку брали участь 27 команд державних службовців з усіх регіонів України, кожну з яких очолювали представники обласних та міських державних адміністрацій.
    Збірна команда державних службовців Харківської області складалась з 22 спортсменів, до якої увійшли представники Близнюківської, Валківської, Дергачівської, Зачепилівської, Золочівської, Ізюмської, Красноградської, Сахновщинської, Харківської, Чугуївської райдержадміністрацій, Головного управління праці та соціального захисту, Головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Головного управління з надзвичайних ситуацій, Контрольно-ревізійного управління в Харківській області.

    Переможцями у загальнокомандному заліку стала команда Дніпропетровської області, на другому місці команда Хмельницької області та на третьому місці команда Чернігівської області.

    Команда Харківської області за сумою всіх п'яти видів змагання зайняла 15 місце, що є істотним прогресом. Для порівняння в 2009 і 2010 роках команда займала 24 місце. За видами спорту наша команда посіла наступні місця: теніс настільний - 13 місце, шахи - 21, шашки - 16, футзал - 13, волейбол - 16. Крім того в особистому заліку по шашкам серед жінок посіла начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Красноградської райдержадміністрації Олена Ігнатенко.

    У порівнянні з попередніми роками значно поліпшили свої досягнення харківські футболісти і волейболісти. Успішно виступила команда з настільного тенісу.

    Урочисте закриття фінальних змагань XІІI Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців відбулося 24 вересня 2011 року.


    Підготовлено Управлінням державної служби Головдержслужби України в Харківській області

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання