Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Закликаю усіх зберігати спокій та виконувати свої службові обов’язки належним чином

    Про це у неділю, 2 березня, наголосив голова районної державної адміністрації Бєлий В.М. в ході Координаційної наради з питання організації виконання невідкладних заходів щодо уточнення військового обліку військовозобов’язаних, транспортних засобів національної економіки, забезпечення оповіщення, збору та призову (при мобілізації). На нараді були присутні керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району. Перш за все, Володимир Миколайович закликав усіх не панікувати у ситуації, коли оголошено у повну бойову готовність Збройні Сили України. «Військового стану в країні немає, мобілізації ніхто не оголошував», - підкреслив голова. Кожен має на своєму місці виконувати ту роботу, яка йому належить».

    Перед присутніми виступив завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації Шепель М.М., який проінформував присутніх, передусім, голів місцевих рад, щодо виконання завдань мобілізаційної підготовки, які стоять перед ними, відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». В той же час, Микола Миколайович повідомив про те, які заходи мають здійснювати керівники відповідних органів центрального підпорядкування (Богодухівський ОМВК, РВ ГУ МВС України в Харківській області, РВ ГУ ДСНС України в Харківській області, ЦРЛ, Центр первинно-санітарної допомоги та ін.) у разі оголошення мобілізації.

    Мобілізація - комплекс заходів, здійснюваних з метою планомірного переведення національної економіки, діяльності органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій на функціонування в умовах особливого періоду, а Збройних Сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту - на організацію і штати воєнного часу.

    Голова районної державної адміністрації дав відповідні доручення, закликав усіх зберігати спокій, заспокоїти земляків, виконувати свої службові обов’язки належним чином.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання