Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Стан цінової ситуації на споживчому ринку району постійно знаходяться на контролі

    Як повідомила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Телешенко І.П. з метою забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів в березні минулого року між райдержадміністрацією та магазинами продовольчого профілю підписаний меморандум порозуміння. Це дає можливість стримувати підвищення цін на хліб. Так, на сьогодні ціни на сорти хліба масового вжитку не змінилися і знаходяться у межах соціальних рівнів цін, а на молочну та овочеву продукцію, змінювались сезонно.

    М´ясні та ковбасні вироби на споживчий ринок району надходять від підприємств не лише області, а й інших куточків України. При цьому, продукцію місцевого виробника, асортимент якого складає більше тридцяти найменувань, можна придбати лише в деяких продовольчих магазинах району.

    Як зазначила Ірина Петрівна, вартість продукції на підприємствах роздрібної торгівлі в значній мірі залежить від відпускних оптових цін оптової торгівлі м.Харкова. Зокрема, такі види продукції, як борошно, крупи, олія рафінована, цукор, фруктово-овочева продукція, за винятком незначної кількості вирощеної у приватному секторі, майже 100% привізні.

    Також Ірина Петрівна наголосила, що цінова ситуація на споживчому ринку району стабільна. Торгівельні підприємства та ПХО «Богодухівський ринок» забезпечені продовольчими товарами в достатній кількості та широкому асортименті.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання