Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. провела зустріч з трудовим колективом Улянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

    24 березня в Улянівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч першого заступника голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. з трудовим колективом навчального закладу.

    На початку зустрічі директор школи Якименко Н.В. ознайомила присутніх з діяльністю загальноосвітньої школи, при цьому звернула увагу на кваліфікаційний педагогічний колектив. Так, вчителі школи стали учасниками обласної тематичної відкритої виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини XXI століття» та конкурсу «Учитель року». Також вона проінформувала про стан розвитку навчального закладу, виконання Державних стандартів у сфері освіти, охарактеризувавши загальношкільну Програму розвитку матеріально-технічної бази школи.

    У ході зустрічі перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. зазначила, що проблемні питання Улянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів по можливості будуть вирішуватись у поточному році. Так, планується ремонт м’якої покрівлі будівлі школи, взято на контроль для подальшого вирішення районною державною адміністрацією питання щодо ліквідації котловану, який розташований на території школи і є загрозою для життя і здоров’я учнів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання