Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На територіях всіх місцевих рад розпочата робота з благоустрою

    Про це 2 квітня в ході апаратної наради у голови райдержадміністрації наголосила начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіна Т.М.

    Зокрема, як було зазначено, Сазоно-Баланівською сільською радою виконані роботи з благоустрою території біля прикордонного знаку між Богодухівським та Дергачівськими районами. В цьому році ліквідовано 2 несанкціонованих сміттєзвалища на території ради. Обсяг зібраних побутових відходів – 12 м.куб.

    Червононивською сільською радою проведено роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ по лісосмугах, які проходять вздовж автомобільних доріг від кордону Валківського району до території Сухининської сільської ради. В цьому році ліквідовано 1 стихійне звалище в лісо полосі. Обсяг зібраних побутових відходів – 7 м.куб. На даний час проводяться роботи з ліквідації ще одного сміттєзвалища, яке знаходиться на території ради.

    Як зауважила Тетяна Михайлівна, одним із головних напрямків роботи з благоустрою територій на даний час – є вивезення твердих побутових відходів. Станом на сьогоднішній день, згідно з вимогами чинного законодавства, із 23 місцевих рад – 11 провели конкурси з визначення виконавця послуг на територіях населених пунктів, які входять до складу сільських рад. Участь у конкурсі взяло КП «Богодухівжитло», яке визначено переможцем конкурсу. Також для санітарно-епідеміологічного благополуччя органам місцевого самоврядування необхідно при потребі проводити хлорування та чистку шахтних колодязів, які знаходяться на територіях рад. В розроблених головами місцевих рад заходах, це не передбачено.

    «На даний час погодні умови сприяють виконанню робіт з благоустрою. Тому, по кожній раді необхідно розробити чіткий, календарний графік проведення робіт та організувати його виконання»,- наголосила в своєму виступі Тетяна Михайлівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання