Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Наша держава сьогодні потребує масштабних змін, що повинні проводитись в напрямку розширення прав місцевого самоврядування

    Про це 6 червня в ході засідання робочої групи з питань обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади) наголосив заступник голови районної державної адміністрації, співголова робочої групи Юрченко О.В.

    Зокрема, Олексій Вікторович зазначив, що для обговорення процесів реформування, що відбуваються в країні, та з метою широкого обговорення проектів законодавчих актів щодо запроваджених реформ розпорядженням голови райдержадміністрації утворено робочу групу. До її складу включено керівників районної державної адміністрації, районної ради, керівників органів місцевого самоврядування, голову громадської ради.

    Також під час засідання було обговорено основні напрямки змін до Конституції України на реалізацію реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізацію влади в Україні. Необхідність таких змін обумовлена тим, що саме Конституція визначає основи системи влади, і без відповідних змін провести зазначену реформу неможливо.

    Підбиваючи підсумки засідання заступник голови райдержадміністрації Юрченко О.В. наголосив, що наша держава сьогодні потребує масштабних змін, що повинні проводитись в напрямку розширення прав місцевого самоврядування, балансу між усіма гілками влади, розбудови незалежної судової гілки влади та забезпечення контролю суспільства за роботою влади. Це і має основними принципами реформування Конституції. Також запевнив, що всі пропозиції, внесені членами робочої групи, будуть узагальнені та направлені робочій групі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання