Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Головне завдання - подарувати людям спокій

    Сьогодні до майнового комплексу будівель і споруд позаміського оздоровчого табору «Ластівка», який знаходиться на території Крисинської сільської ради і де проживають переселенці з м. Слов’янська, відбувся прес-тур за участю представників Харківської обласної державної адміністрації, заступника голови районної державної адміністрації Юрченка О.В., Крисинського сільського голови Шарова В.А., директора СНВК Хованової О.А., представників ОБСЄ, обласних та районної засобів масової інформації.

    В ході прес-туру директор СНВК Хованова О.А., в підпорядкуванні якого знаходиться цей оздоровчий табір, наголосила на тому, що у Богодухівському районі створені всі умови для проживання та відпочинку переселенців із Донецької області. Організовано 3-х разове харчування, для дітей віком до 3-х років - дитяче харчування. Крім того, створені прекрасні умови для відпочинку (супутникове телебачення, дитячий ігровий майданчик, спортивні розваги).

    «Долучилися до доброї справи і небайдужі мешканці нашого району, які самі виявляють ініціативу допомогти переселенцям, адже наше головне завдання - подарувати людям спокій»,- зазначив у інтерв’ю заступник голови районної державної адміністрації Юрченко О.В.

    Журналісти поспілкувалися і з мешканцями м.Слов'янська, які в один голос говорили: «Краще того, що ми пережили, нікому не знати і не чути. Всі ми хочемо повернутися додому».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання