Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Здоров’я людини – найцінніший скарб

    Здоров‘я людини – найцінніший скарб суспільства. Скарб, який щосекунди, невтомною працею, дбайливо оберігають медичні працівники.         

    Люди, які своєю професією щодня максимально реалізують найблагородніше призначення – творити добро.

    13 червня напередодні професійного свята медиків, у Богодухівському районному будинку культури відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Вся глядацька зала була заповнена працівниками галузі охорони здоров’я та вдячними пацієнтами.

    Першими привітали представників найгуманнішої професії голова Богодухівської районної державної адміністрації Сластін О.П., голова Богодухівської районної ради Тризна Д.К., Богодухівський міський голова Олексенко Н.І., головний лікар КУОЗ Богодухівська ЦРЛ Грищенко М.І., головний лікар КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прошутя В.В., голова профспілкового комітету працівників охорони здоров'я Петриніна Н.А. У своїх зверненнях до винуватців свята вони висловили вдячність медичним працівникам за їхню доброту, самопожертву, відданість людям і своїй професії, які дають можливість втримати цю галузь та забезпечити належну медичну допомогу мешканцям Богодухівщини.

    За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток медичної галузі району, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, відданість справі кращі з кращих медичних працівників району були нагороджені грамотами і подяками Міністерства охорони здоров'я України, комітетом з охорони здоров'я Верховної Ради України, районної державної адміністрації і районної ради, міської ради, обласного профспілкового комітету працівників охорони здоров'я.

    Чимало теплих слів і привітань на адресу медиків лунало цього дня на урочистому зібранні.

    Зокрема, привітав медиків Богодухівщини почесний гість, наш земляк, народний депутат України Біловол О.М., який у своєму виступі, зокрема, зазначив, що бути лікарем – це покликання і доля, але разом із тим це можливість відчути себе задоволеним і щасливим від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії. Також Олександр Миколайович зауважив, що вибір професії – це найважливіший життєвий крок, а вибір лікарської, як і будь-якої іншої медичної спеціальності, особливо відповідальний, тому що помилкове рішення призводить до ні з чим не порівняних втрат як для самої людини, так і для суспільства.

    Головний лікар ЦРЛ Грищенко М.І., дякуючи Олександру Миколайовичу, привітав колегу зі святом, висловив безмежну вдячність за його чуйне серце та безмежне милосердя.

    Ну а родзинкою того святкового дня став подарунок від народного депутата - виступ лауреатів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів артистів естради, фіналістів Євробачення в Україні шоу-групи «Воля».

    Що там і говорити, емоційного заряду тим, хто побував на концерті, вистачить надовго. Медики отримали справжній подарунок від земляка до свята.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання