Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У районі проводиться системна робота з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2014-2015 років

    Сьогодні в районі відбулося виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2014-2015 років у Богодухівському районі. У засіданні взяли участь: директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації, заступник голови штабу Грива Р.С., голова районної державної адміністрації Сластін О.П., голова районної ради Тризна Д.К., члени обласного штабу, керівники підприємств, установ, організацій району.

    З інформацією щодо готовності району до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2014-2015 років виступив голова райдержадміністрації Сластін О.П. Зокрема. було зазначено, що з метою впровадження енергоефективних технологій на об’єктах теплопостачання, у 2012-2013 роках в районі виконаний значний обсяг робіт щодо переведення котелень на альтернативний вид палива. У 2012 році за рахунок коштів інвестора ТОВ «Аквілегвія» встановлена модульна котельня для опалення районного будинку культури, поліклініки Центральної районної лікарні і філіалу «Державний ощадний банк». У 2013 році залучені кошти інвестора ТОВ «Альтернативні системи опалення» на: установку модульної котельні на твердому виді палива для опалення стаціонару Богодухівської центральної районної лікарні та на переведення котелень для опалення Богодухівського спеціального навчально-виховного комплексу і аграрного ліцею на альтернативний вид палива (вугілля). Топкову для опалення будівель міліції в м. Богодухові переведено на альтернативний вид палива (вугілля) за кошти інвестора ТОВ «Котельні лікарняного комплексу», економія природного газу після впровадження заходу - 3,8 тис.куб.м.

    Впровадження цих заходів в 2013 році надало можливість зменшити споживання газу у районі на 404,8 тис.м.куб.

    На даний час із 8 котелень до зими технічно підготовлено 4 (50%); із 2,91 км теплових мереж - 1,44 км, або 49%.

    У зв’язку із загостренням ситуації із забезпеченням природним газом, існує питання щодо роботи 19 топкових та 2 котелень в закладах освіти та 17 топкових - в закладах охорони здоров’я. Джерела фінансування для їх переобладнання на альтернативні види палива відсутні.

    Олександр Петрович проінформував про підготовку до осінньо-зимового періоду водопровідно-каналізаційних господарств: КП «Богодухіввода», ТОВ «Богодухівсількомсервіс» та КП «Джерельне», акцентуючи увагу на можливості відключення об'єктів водопостачання від електроенергії або при аварійних ситуаціях.

    Також були озвучені проблемні питання і шляхи їх вирішення.

    В обговоренні доповіді взяли участь: Грищенко М.І., головний лікар КУОЗ «Богодухівська центральна районна лікарня», Доля В.Д., начальник групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти відділу освіти райдержадміністрації, Волошко А.М., завідувач сектора культури райдержадміністрації, Олексенко Н.І., Богодухівський міський голова, Черняк С.І., заступник директора ТОВ «Котельні лікарняного комплексу», Мерзлікін Р.В., директор ТОВ «Аквілегія».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання