Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Станом на 1 червня поточного року в банку даних сімей, що потрапили у складні життєві обставини, перебуває 65 сімей

    Як зазначила сьогодні під час засідання колегії районної державної адміністрації директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Прилуцька Н.Є., метою соціального супроводу є подолання життєвих труднощів, мінімізація негативних наслідків чи навіть повне роз’яснення проблем сім'ї або особи.

    В першу чергу, звертається увага на сім'ї з дітьми, які не в змозі подолати проблеми за допомогою власних засобів та можливостей, у зв’язку з інвалідністю батьків або дітей, алкогольною залежністю одного або обох з членів сім'ї, складними стосунками в сім'ї тощо.

    З початку року завершено роботу та знято з позитивним результатом 66 сімей, 1 - без досягнення результату. За 2014 рік надано 9523 послуги, переважна більшість даних послуг має соціально-педагогічний характер.

    «Виконання роботи щодо виявлення та обслуговування сімей з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, здійснюється завдяки чітко налагодженому механізму міжвідомчої взаємодії між суб’єктами соціальної роботи, які працюють ефективно та злагоджено, спрямовуючи кожний свої зусилля для вирішення загальної справи»,- зауважила Наталія Євгеніївна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання