Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Криміногенна ситуація в районі під контролем

    23 червня у читальній залі районної центральної бібліотеки начальник Богодухівського РВ ГУ МВС України в Харківській області Коваленко Е.В. та начальник сектора дільничних інспекторів Бабенко О.П. звітували про роботу за п’ять місяців поточного року і про стан правопорядку на території району.

    На нараді були присутні голова районної державної адміністрації Сластін О.П., голова районної ради Тризна Д.К., прокурор Богодухівського району Прудников В.Г., міський голова Олексенко Н.І., сільські та селищні голови, керівники громадських організацій, голови громадських формувань по охороні громадського порядку та державного кордону, депутати районної та міської рад.

    У своєму виступі начальник районного відділу, зокрема, підкреслив, що сьогодні завдяки злагодженим діям правоохоронців Богодухівського району, криміногенна ситуація на Богодухівщині під контролем.

    Так, за 5 місяців у журналі Єдиного обліку зареєстровано 1253 заяви та повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, зокрема, прозвучало на нараді. З них 320 заяв про кримінальні правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Найбільше звернень - 772 - розглянуто працівниками сектору ДІМ. Робота міліції, передусім, була спрямована на розкриття тяжких і особливо тяжких злочинів, крадіжок з домоволодінь громадян, виявлення фактів збуту наркотичних засобів, незаконне поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами. Прозвучало також те, що дуже важливим у роботі правоохоронців є взаємодія з громадськістю. Було обговорено низку проблем, які хвилюють наших земляків.

    Приємною несподіванкою стало те, що Сухиниський сільський голова Горбунов М.В. подякував від імені територіальної громади дільничному інспектору Тризні М.М. та висловив надію на подальше взаєморозуміння і допомогу.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання