Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розглянуто стан справ у галузях району

    Головою районної державної адміністрації Сластіним О.П. здійснено аналіз стану справ у галузях економіки району за підсумками роботи червня 2014 року.

    Так, районний бюджет виконано на 102,6%. Обсяг реалізованої продукції склав 25 млн.грн. Цінова ситуація у районі стабільна. Знизились ціни на молоко, яйця, картоплю, капусту, буряк.

    Очікувана врожайність ранніх зернових культур у сільськогосподарських підприємствах району складе 27,8 ц/га. Усі 110 власних комбайнів готові до збирання. Ведеться робота по заготівлі сіна на зимівлю худоби.

    Філією «Богодухівський райавтодор» виконано робіт на суму 233,3 тис.грн. Значно оновився автобусний парк пасажироперевізників, які обслуговують маршрути району (ТОВ «Авто-ОВІ», ТОВ «Вікінг-Авто», Фоп Дубонос Н.В.).

    Рівень заробітної плати по району склав 2096 грн. Очікувана заборгованість із виплати заробітної плати складе 11 тис.грн. та зменшилась у порівнянні з травнем місяцем на 41,6 тис.грн. Особлива увага приділялась переселенцям із Донецької та Луганської областей, що проживають на території оздоровчого табору «Ластівка», під контролем знаходяться питання їх соціального захисту.

    В районі завершені медичні профілактичні огляди школярів. Бригади фахівців здійснили 4 виїзди до сільської місцевості. На амбулаторному прийомі до сімейних лікарів здійснено 7315 відвідувань. Забезпечено проведення цільових профілактичних оглядів населення з метою виявлення захворювань: на гіпертонічну хворобу - 2008, цукровий діабет - 2838, флюорографія - 1596, онкопрофогляди - 2920.

    З 02 по 20 червня в районі функціонували 23 табори з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах району. Оздоровленням та відпочинком охоплено 1543 дитини, що становить 41% від загальної кількості дітей шкільного віку (3689).

    Спеціалістами районного будинку культури надано платних послуг на суму 2,2 тис.грн. Проводяться ремонтні роботи на стадіоні «Колос».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання