Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всі пропозиції та зауваження з боку громадськості обов’язково будуть враховані

    Сьогодні в районній державній адміністрації за ініціативою мешканців вул..Космічної м.Богодухова та громадськості району відбулася нарада з питання щодо будівництва в нашому районі Комплексу по управлінню комунальними відходами за участю начальника управління організації будівництва та реалізації бюджетних програм Департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації Бойка Г.І., заступника голови районної державної адміністрації Юрченка О.В., заступника директора по науці ТОВ СП «Ековтор» Прохорова В.С., заступника директора ТОВ СП «Ековтор» Горбенка Д.В., директора проектної організації ТОВ «ХСМ» Кислиці О.С.

    Перед присутніми виступили як виконавці робіт, так і науковці, завдяки яким проект Комплексу став реальністю. Так, Прохоров В.С. надав наукове обгрунтування цього проекту, зазначаючи при цьому, що цей Комплекс адаптований до місцевих умов нашого району. Аналогів цьому Комплексу немає в Україні. При розробці цього проекту були враховані кращі світові напрацювання в цій галузі. Цей соціальний проект є рентабельним і окупним.

    «Мешканці району можуть спати спокійно і не хвилюватися, що хтось хоче нашкодити екології району, тому що це головний «кит», на якому базувалася розробка цього проекту», - наголосив Бойко Г.І.

    Слід зазначити, що на прохання Зарябинського сільського голови Олексенка В.О., представники ТОВ СП «Ековтор» дали згоду безкоштовно зробити проби води в с.Лесківка.

    І що саме головне, науковці готові супроводжувати і допомагати району в будь-яких питаннях, що виникнуть в майбутньому уже під час роботи Комплексу, який за словами Бойка Г.І., при стабільному фінансуванні планують здати в експлуатацію в наступному році.

    Підсумовуючи нараду заступник голови райдержадміністрації Юрченко О.В., зокрема, зазначив: «Конструктивні пропозиції та зауваження обов’язково будуть враховані в подальшій роботі. Хід будівництва буде висвітлюватися в місцевих засобах масової інформації». Подякував гостям, які детально і терпляче дали відповіді на всі запитання мешканців району.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання