Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівці взяли активну участь в акції «Одягни БТР»

    Не так давно на прохання командування АТО Ізюмською районною державною адміністрацією було ініційовано акцію «Одягни БТР» з метою підвищення ступеню захисту 30 одиниць БТР-80 за допомогою встановлення спеціальних металоконструкцій.

    На прохання керівництва району взяти участь в акції відгукнулися небайдужі мешканці району, які винайшли можливість надання фінансової допомоги для здійснення оплати вартості робіт. Близько 40 тис.грн. було перераховано богодухівцями: Богодухівським с/г УКК, ПАТ «Улянівське», СВК ім.Каразіна, СТОВ ім.Ватутіна, СФГ «Промінь», ТОВ «Аграрна компанія – 2012», СТОВ «Вперед», СТОВ «Братеницьке», СФГ «Щубське», ТОВ «Трайгон Фармінг Харків», ТОВ СП «Родіна», СФГ «Муравський шлях», СФГ «Кленівське», ТОВ НІКОС-агро Харків», СФГ «Колос-АС», ДП «Гутянське лісове господарство», ПАТ «Богодухівський м’ясокомбінат», ТОВ «Лекорна», ТОВ «Добросмак», ПХО «Богодухівський ринок», райспоживспілка, ФОП Зміївський, магазин «Елітан», ПП «Лекта», Максиміське сільське споживче товариство.

    Районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність керівникам цих підприємств за їх громадянську позицію та висловлює впевненість в тому, що завдяки таким активним і небайдужим членам нашого суспільства зростуть гарантії збереження життя і здоров'я українських військових.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання