Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Продовжується реформування освітніх закладів району

    Про це було зазначено сьогодні під час засідання колегії районної державної адміністрації. Так, ведеться робота щодо реорганізації Кленівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Мерлянської ЗОШ І-ІІ ступенів у Кленівський навчально-виховний комплекс.

    У районі забезпечено збереження та розвиток дошкільних навчальних закладів, постійно вдосконалюються та запроваджуються нові сучасні форми здобуття дошкільної освіти. Із загальної кількості дітей віком від 3 до 6 (7) років охоплено різними формами дошкільної освіти 99%, з яких добувають освіту:

    - в дошкільних навчальних 811 дітей (63,4%);

    - під соціально-педагогічним патронатом 391 дітей (30,5%).

    - при загальноосвітніх школах 67 дітей 5-ти річного віку (6,1%).

    Дошкільні заклади району у поточному році відвідує 938 дітей, що на 37 більше, ніж на відповідну дату минулого року. Разом з тим, у сільській місцевості існує проблема щодо охоплення дітей дошкільною освітою.

    Показник охоплення всіма формами дошкільної освіти дітей п’ятирічного віку складає 100%.

    Виконуються поточні ремонти навчальних закладів району та їх підготовка до нового навчального року. За рахунок позабюджетних коштів на вказані цілі використано 229,8 тис.грн. Також проводяться роботи по ремонту 37 топкових в навчальних закладах району (профінансовано 35 тис.грн.).

    Станом на 01 липня 2014 року оздоровленням та відпочинком охоплено 1543 дитини, або 41% від загальної кількості дітей шкільного віку (3 689).

    У 23 із 27 загальноосвітніх закладів працювали пришкільні табори, в яких відпочило 1200 дітей шкільного віку. Оздоровлено 10 дітей в УДЦ «Молода гвардія», 55 - в санаторії «Таврія» м.Скадовськ та 4 - в санаторії «Євпаторія».

    Дошкільні навчальні заклади з 01 червня поточного року переведені на санаторний режим роботи, при якому вартість харчування збільшена на 10%.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання