Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Комерційного успіху, вдячних покупців та гарного попиту на товари

    Побажав сьогодні голова районної державної адміністрації Сластін О.П. під час урочистого прийому з нагоди Дня працівників торгівлі.

    Вітаючи кращих працівників цієї сфери Олександр Петрович наголосив: «За останні роки торгівельна мережа нашого району стала сучаснішою і ближчою до потреб населення, значно поліпшилась культура обслуговування. І велика заслуга в цьому вас, справжніх професіоналів. Адже від вашої майстерності, доброзичливості, уваги та чітко організованої роботи закладів торгівлі залежить настрій і самопочуття людей».

    За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток торговельної сфери, високу культуру обслуговування громадян, професійну майстерність та з нагоди Дня працівників торгівлі Гончаренко Н.М., фізична особа-підприємець (кафе «Розмарин»), Ковалевський А.В., фізична особа-підприємець (магазин «Планета»), Боброва А.М., фізична особа-підприємець (магазин «Мастєрок»), Возніцька Н.М., фізична особа-підприємець (магазин «Господарка»), Гайдук Ю.Й., фізична особа-підприємець (магазин «Будматеріали»), Іванотченко Р.В., фізична особа-підприємець та Огризько С.О., реалізатор фізичної особи-підприємця Огризька Н.М. були нагороджені грамотами Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації та спільними грамотами райдержадміністрації і районної ради.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання