Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з начальником фінансового управління Богодухівської райдержадміністрації О.Ф.Ковальовим

    Питання на пряму лінію начальника фінансового управління Богодухівської райдержадміністрації О.Ф.Ковальова з питань бюджету:

    - Я працюю сільським вчителем, а проживаю в місті. За під'їзд до школи отримувала в бухгалтерії відрядні. Та за півроку не отримала жодної копійки, є заборгованість і за 2013 рік. Чи можна сподіватися на виплату?

    У зв'язку з тим, що район наш сільськогосподарський, в бюджеті існує касовий розрив між доходною і видатковою частинами по серпень включно. Той залишок коштів, який існує на початок року і надані позички з держказначейства не забезпечують потребу в необхідних обсягах фінансування.
    До цього періоду здійснюються практично виплати на захищені та першочергові статті. А відрядні і інші непершочергові видатки на жаль фінансуються нерегулярно.

    Райдержадміністрація намагатиметься здійснювати фінансування бюджетних установ своєчасно і в повному обсязі. При наявності коштів відрядні будуть профінансовані.

    - Мені призначена компенсація по догляду за інвалідом. Та виплата здійснюється нерегулярно. В чому причина?

    Причина одна – недостатність коштів в районному бюджеті. Та враховуючи, що дані видатки є захищеними, виплати все ж здійснюються. Сподіваємося, що з серпня поточного року затримок не буде.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання