Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На полях району

    29 липня в рамках чергового об’їзду сільськогосподарських підприємств району голова райдержадміністрації .Сластін О.П. відвідав ФГ «Шубське» і СТОВ «Братеницьке», якими керує Рукас О.М.

    В розмові з очільником району бригадир рільничої бригади Вакуленко Т.М. розповіла, що завдяки вдалому керівництву господарствами близько тридцяти земляків-сільчан мають роботу і стабільну заробітну плату. До речі, в обробітку вказаних господарств близько 3 тисяч га сільгоспугідь, в арсеналі - нова техніка і у пріоритеті – сівозміна, якісний матеріал, професійний і господарський підхід до землі. Тож і мають «Шубське» і «Бартеницьке» гідні результати роботи. Адже станом на сьогодні урожайність ранніх зернових становить більше 55 ц/га

    Поспілкувався Олександр Петрович і зі звичайними працівниками поля, у яких зараз гаряча жнивна пора - однією з найстарших працівників господарства Дрозд Г.І., яка працює на току, разом з іншими здійснює навантаження зерна. Щодня дві бригади за зміну навантажують близько 200 тонн зерна, Лещенко О.М. – з одним з кращих водіїв господарства, який трудиться в ньому з моменту його створення. Здійснює перевезення зерна від комбайну до очисних комплексів і допомагає токовому господарству з перевезення зерна.

    Також керівник цього господарства повідомив, що на збиранні урожаю у господарствах працюють 6 комбайнових екіпажей, працює бригада, яка здійснює тюкування і заготівлю соломи для тваринництва.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання