Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Хай процвітає у віках заможна сильна Україна!

    Саме таку назву будуть мати заходи, які будуть проведені в районі з нагоди Дня Державного Прапора України та 23-ої річниці незалежності України. 31 липня на засіданні Організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі цих державних свят з метою максимального залучення мешканців району до формування у громадян поваги до державних символів – Державного Прапора України, Державного Герба України, Державного Гімну України, виховання почуття патріотизму та гордості за свою державу було вирішено об'єднати ці свята і провести їх 23 серпня.

    В ході засідання перший заступник голови районної державної адміністрації Яцюк В.Б. акцентувала увагу присутніх на питаннях щодо оформлення святкових урочистостей, заходах, спрямованих на консолідацію українського суспільства, посилення роботи з формування у громадян поваги до державних символів, створенні сприятливих умов для змістовного відпочинку людей у святкові дні, організацію безпеки громадян під час проведення святкових та урочистих заходів тощо.

    Також членами Організаційного комітету було запропоновано цього дня провести ярмарок промислових та сільськогосподарських товарів за участю місцевих товаровиробників, вручення перших паспортів громадянина України 15 кращим учням і студентам навчальних закладів Богодухівського району та нагородження громадських активістів району, які матеріально підтримують земляків-учасників АТО.

    Традиційно на центральній площі міста відбудеться парад вишиванок та виставка виробів народних умільців «Україна-вишиванка».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання