Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Пріоритетні напрями роботи райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування на 2014 рік спрямовані на удосконалення управлінської діяльності

    Акцентувала у своєму виступі під час апаратної наради у голови райдержадміністрації начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Телешенко І.П.

    Як вказала Ірина Петрівна, напрями роботи передбачають вирішення 47 питань з 8 напрямків. З метою якісного розгляду питань забезпечено проведення спільних засідань колегій райдержадміністрації та структурних підрозділів обласної державної адміністрації, на адресу відповідних Департаментів направлено листи.

    Вживаються заходи щодо покращення соціально-економічного розвитку району.

    Продовжується будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами в м.Богодухові.

    12 із 23 місцевих рад району провели конкурси з визначення виконавця для забезпечення вивозу побутових відходів із сільських населених пунктів.

    Розпочато виготовлення проектно-кошторисної документації на прокладання водопроводу та облаштування водозабору в с.Семенів Яр.

    Впроваджені локальні протоколи надання медичної допомоги у кожному відділенні КЗОЗ Богодухівська центральна районна лікарня.

    Проте, як зауважила Ірина Петрівна, ряд пріоритетних завдань не виконано через відсутність фінансування та не проходження платежів на капітальні видатки.

    Зокрема це стосується напряму «житло», «газифікація», окремих пунктів за напрямками розвиток комунальної інфраструктури» та «удосконалення діяльності та покращення матеріально-технічної бази закладів соціально-гуманітарної сфери».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання