Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Результат перевершив очікуване

    Підкреслив під час свого виступу на апаратній нараді у голови райдержадміністрації начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Адаменко М.Г.

    Так, сільськогосподарськими підприємствами району при очікуваному валовому зборі ранніх зернових і зернобобових культур 63,9 тис.тонн зібрано 100,5 тис.тонн зерна та отримано урожайність з 1 гектара 45,9 центнерів при запланованій 26,5 ц/га

    На виконання доручення голови Харківської обласної державної адміністрації від 19 червня 2014 року №01-28/4116 «Про забезпеченість хлібопекарських підприємств області продовольчим зерном врожаю 2014 року» з сільськогосподарськими підприємствами району проведена робота щодо можливості укладання договорів із хлібопекарськими підприємствами області про продаж продовольчого зерна пшениці та жита врожаю 2014 року за цінами, що складаються на час реалізації продовольчого зерна на аграрному ринку області.

     На даний період сільськогосподарські товаровиробники не укладали договори продажу зерна із хлібопекарськими підприємствами області по причині низьких закупівельних цін – 1900-2000 грн./тонна.

    ПАТ «Аграрний фонд» розпочав закупівлю пшениці 2 класу по ціні 2440 грн./тонна, 3 класу – 2340 грн./тонна на умовах споту. Середня ціна на продовольчу пшеницю на аграрній біржі складає 2200 грн./тонна, на фуражну – 2000 грн./тонна.

    На території Богодухівського району відсутні хлібопекарські підприємства, але населення в достатній кількості забезпечують хлібом та хлібобулочними виробами ВАТ «Валківський хлібзавод», ТОВ «Хлібокомбінат Кулиничівський», ВАТ «Салтівський хлібзавод».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання