Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Підбито підсумки роботи за серпень

    9 вересня поточного року відбулася галузева нарада у першого заступника голови районної державної адміністрації Яцюк В.Б. щодо діяльності галузі культури району за серпень місяць.

    У нараді взяли участь завідувач сектора культури районної державної адміністрації Волошко А.М. та керівники закладів культури районної комунальної власності, які доповіли про стан справ у галузі культури. Так, директор районного будинку культури Церковна Н.Г. доповіла, що працівниками закладу було підготовлено і проведено заходи з нагоди 71-ї річниці визволення міста Богодухова від фашистських загарбників, державні та народознавчі свята.

    «Працівниками централізованої бібліотечної системи протягом місяця проведено заходи до Дня Прапора України та Дня незалежності України, краєзнавчу інформину до Дня міста Богодухова та визволення району від фашистських загарбників, підготовлено літературний лист до 195-ї річниці з дня народження П.Куліша «З правдою по життю» та інші заходи», - зазначила у своєму виступі директор ЦБС Козловська К.О.

    Директор дитячої музичної школи Павленко М.О. доповів, що заклад повністю готовий до нового навчального року. У школі може отримати музичну освіту 310 учнів.

    Козловський Я.В., директор районного краєзнавчого музею, повідомив, що ним було підготовлено тематичну екскурсію до Дня визволення Богодухівщини від фашистських загарбників. Також у музеї оформлено тематичну фотовиставку до Дня незалежності України.

    Підсумки наради підвела Яцюк В.Б., перший заступник голови районної державної адміністрації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання