Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівських аматорів зустрічали щирими оплесками та вигуками «браво!»

    Теплого вересневого дня, біля «Холодної Сковородинівської криниці» та на Грушевій галявині у Бабаївському лісі Харківського району, цієї неділі було надзвичайно людно. Культурно - мистецький захід «Сад пісень Сковороди» проходив у рамках заходів, присвячених відзначенню 300-річчя від дня народження Г.С. Сковороди. Безперервне дійство фольклорного та поетичного мистецтва створювали аматорські колективи, солісти, професійні музики, київські і харківські кобзарі.

    Богодухівський район на святі був представлений народним фольклорним колективом «Шарівчанка» та вокальним гуртом «Дивоцвіт» (керівник Субота О.П.) Шарівського селищного будинку культури, фольклорним колективом «Родина» (керівник Білогай Т.О.) Кручанського сільського будинку культури.

    Виступ «Шарівчанки» був яскравим, святковим і дуже колоритним. А гурт «Дивоцвіт» настільки запалив глядачів, що вже ніхто не міг встояти на місці. Глядачі самі стали учасниками свята.

    Фольклорний колектив «Родина» відтворив істинно народне звучання української пісні, бо виконував їх акапельно. Немов сама українська душа співала і цей спів стоголосо розливався мальовничою округою.

    Український народ завжди, і в години радості, і в лихоліття звертався за підтримкою до своєї пісні. Саме відродження та поширення наших традицій, як ніколи потрібні зараз нашим громадянам, нашій молоді, адже Україна є і буде незалежною, квітучою, успішною та найспівучишою країною на землі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання