Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Їх героїчний подвиг незабутній

    З кожним роком усе далі відходять від нас події Великої Вітчизняної війни. Все більше учасників і свідків тих страшних подій відходить у вічність. Але людська пам'ять знову і знову повертається до минулого. Що звідане і пережите – не забудеться ніколи. Час – невблаганний, але об’єктивний суддя історії. Скільки б не змінювалося поколінь на Землі, вони повинні знати, що таке фашизм, яких мук та страждань завдав він народам Європи, скільки жертв зазнав наш народ у битві з ним. Ми, нащадки, повинні пишатися подвигом воїнів, які розгромили найгрізнішу на той час армію в світі. Це подвиг, якого не знала історія.

    Щоб вшанувати пам'ять загиблих богодухівських партизан у роки Великої Вітчизняної війни, 22 вересня з нагоди Дня партизанської слави біля братської могили на міському цвинтарі відбулося покладання квітів та панахида за загиблими воїнами. В заходах взяли участь голова районної державної адміністрації Сластін О.П., голова районної ради Тризна Д.К., заступник міського голови Коваленко І.В., члени районної організації ветеранів України, громадськість району, учнівська молодь. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять. Настоятель Свято-Покровського храму о.Стефаній провів панахиду.

    Подвиги загиблих та тих, хто зустрів Перемогу – неперевершені. Низький уклін усім, хто дарував нам щастя жити на Землі, вірити в краще майбутнє і не занепадати духом.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання