Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Підбито підсумки готовності господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери району до сталого функціонування в осінньо-зимовому періоді 2014-2015 років

    Сьогодні в ході колегії районної державної адміністрації начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіна Т.М. проаналізувала готовність господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери району до сталого функціонування в осінньо-зимовому періоді 2014-2015 років.

    Зокрема, Тетяна Михайлівна акцентувала увагу на заходах щодо скорочення споживання природного газу. Так, з метою впровадження енергоефективних технологій на об’єктах теплопостачання, у 2012-2013 роках в районі виконаний значний обсяг робіт щодо переведення котелень на альтернативний вид палива. З метою економії споживання природного газу у 2014 році, ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» (Ніколаєнко Є.В.) проводяться роботи з переведення двох газових котелень (Богодухівської гімназії №1 та Богодухівського колегіуму №2) на альтернативні види палива. На даний час роботи виконані на 98%. Також планується до кінця поточного року за кошти інвестора перевести газову топкову, що опалює Богодухівський ліцей №3, на альтернативний вид палива.

    Також було наголошено на питаннях щодо впровадження заходів програми енергозбереження. Так, на сьогодні застосування приладів обліку енергоресурсів – є одним з найголовніших заходів, розроблених для їх використання. У 2014 році продовжилася робота з оснащення підприємств, організацій, установ району та населення приладами обліку споживання енергоресурсів. Загальний обсяг паливно-енергетичих ресурсів, спожитий за I півріччя 2014 року господарським комплексом району, склав 28,0 тис.тонн умовного палива, що на рівні відповідного періоду минулого року. Обсяг залучених коштів на впровадження енергозберігаючих заходів Програми енергозбереження за I півріччя поточного року за всіма джерелами склав 62,0 тис.грн.

    В обговоренні питання взяли участь: Коваленко І.В., заступник міського голови, Черняк С.І., заступник директора ТОВ «Котельні лікарняного комплексу», Безмінова І.Г., начальник відділу освіти райдержадміністрації, Грищенко М.І., головний лікар КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня, Чернишов Ю.В., начальник Богодухівської дільниці Дергачівської філії ПАТ «Харківгаз», Плітка В.О., начальник філії «Богодухівський райавтодор» дочірнього підприємства «Харківоблавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», Сербін С.М., завідуючий господарством КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання