Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відділ виконавчої служби систематично проводить відповідну роботу щодо забезпечення державної політики з питань примусового виконання рішень судів та інших органів

    Про це 24 вересня в ході колегії районної державної адміністрації наголосив в.о. начальника відділу державної виконавчої служби Богодухівського районного управління юстиції Харківської області Охмат Є.Д.

    Протягом року робота відділу здійснюється відповідно до плану роботи управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Харківській області на рік по відділу державної виконавчої служби Богодухівського районного управління юстиції Харківської області.

    Відділом державної виконавчої служби Богодухівського районного управління юстиції Харківської області за 8 місяців 2014 року була проведена певна робота по виконанню судових рішень та інших виконавчих документів.

    За зазначений період 2014 року підлягало виконанню 3685 виконавчих документів на загальну суму 19978469 грн.

    За 8 місяців 2014 року завершено 1839 виконавчих проваджень на суму 6708531 грн. що складає 49,9 відсотків по кількості та 33,6 відсотків по сумах.

    Майже всі показники більші ніж в минулому році. На виконанні знаходиться ряд виконавчих проваджень по кредитних стягненнях, боржники по яких за зазначеними у виконавчих документах адресах не проживають, майно відсутнє, а виконати виконавчі документи не видається можливим у зв’язку з тим, що боржники знаходяться у розшуку. Також багато виконавчих документів про стягнення адмінштрафів у сфері безпеки дорожнього руху, боржники по яких за зазначеними у виконавчих документах адресах давно не проживають, їх місце знаходження не встановлене.

    Аналіз роботи державних виконавців показує, що в порівнянні з минулим роком показник суми стягнутих коштів погіршився на 2,9 відсотки, по всіх інших позиціях показники покращились, в тому числі стягнення коштів виконавчого збору в дохід бюджету збільшився на 38 відсотків.

    Погіршення показника пов’язано з недостатньою наполегливістю в роботі державних виконавців, а також те, що з лютого 2014 року по липень 2014 року, тобто 5 місяців, у відділі було 3 вакантні посади (50%) з 6 працівників по штату, що негативно позначилось на деяких показниках. Навантаження на одного працівника складає більше ніж тисяча двісті виконавчих проваджень.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання