Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розрахунок тарифів на послуги водопостачання та водовідведення є планово-збитковим внаслідок того, що до повної планової собівартості включені не всі планові витрати в повному обсязі

    Як наголосила сьогодні в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіна Т.М., діючі тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення розраховані на базі витрат 2010 року, скориговані у 2011 році та діють на даний час. Розрахунок проведений відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №959 від 12.07.2006 року зі змінами «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення». Рентабельність в тарифах складає в послузі з водопостачання 3,2%, з водовідведення – 8,3%, в тому числі для населення – 0%. Субвенція з Державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах протягом звітного періоду не надавалась.

    Тарифи на послуги з вивезення рідких побутових відходів розраховані на базі витрат 2011 року і діють на даний час. Рентабельність тарифів складає: по послузі із вивезення РПВ – 2,3%, із знешкодження – 10,4%, в тому числі для населення – 0%. Планування розміру тарифів також було планово-збитковим з тієї ж причини, що і на послуги з водопостачання: до повної планової собівартості витрат і на перевезення, і на знешкодження побутових відходів включені не всі витрати на утримання адміністративно-управлінського персоналу та збут (обмеження 15% та 5%).

    Також Тетяна Михайлівна проаналізувала роботу трьох комунальних підприємств, які працюють на території району та надають житлово-комунальні послуги: КП «Богодухіввода», КП «Богодухівжитло» та КП «Джерельне».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання