Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З початком передвиборчої кампанії суспільно-політична ситуація в районі загострилася і в майбутньому буде напруженою

    Про це 15 жовтня, виступаючи на апаратній нараді у голови райдержадміністрації з питання щодо суспільно-політичної ситуації в районі напередодні проведення виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, зауважила завідувач сектора масових комунікацій апарату районної державної адміністрації Сахно Л.Б.

    Партійна палітра району є доволі яскравою та репрезентує політичні сили практично усіх ідеологічних напрямків. Станом на 01 жовтня поточного року районним управлінням юстиції зареєстровано 79 осередків політичних партій, чисельність членів яких становить 6.3 тис.чоловік, або 19% від загальної кількості виборців. На даний час всі районні осередки політичних партій орендують приміщення для своїх офісів.

    З 1 жовтня в районі розгорнуто агітаційну роботу районних штабів осередків політичних партій та кандидатів у народні депутати України. На сьогоднішній день таких штабів – 10.

    Згідно з інформацією Центральної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу №180 (Богодухівський, Валківський, Золочівський, Коломацький, Краснокутський, Нововодолазький та частина Харківського району) будуть балотуватися 14 кандидатів у народні депутати України (5 – від політичних партій та 9 – шляхом самовисування).

    Від політичних партій: Давидова Людмила Іванівна (партія Сергія Тігіпка «Сильна Україна»), Дергоусов Сергій Миколайович (політична партія «Народний фронт»), Логінов Віталій Вікторович (партія «Блок П.Порошенка»), Шаповал Євген Володимирович (політична партія «Опозиційний блок»), Юрченко Едуард Петрович (політична партія ВО «Батьківщина»).

    Шляхом самовисування: Біловол Олександр Миколайович, Войтенко Віктор Іванович, Голуб Олександр Юрійович, Іванюкович Ігор Семенович, Камінер Вадим Миколайович, Кухар Василь Іванович, Манько Дмитро Вілліамович, Прийменко Владислав Олександрович, Янковський Станіслав Анатолійович.

    Серед наявних прогнозованих факторів та зон соціальної напруженості можна віднести питання щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Так, станом на 01.10.2014 проблемними питаннями в районі залишаються: заборгованість по платежам до Пенсійного фонду України (11,1 тис.грн.) та заборгованість з оплати праці (72,3 тис.грн.). Спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації проводиться щотижневий моніторинг стану погашення заборгованості і це питання продовжує залишатися пріоритетним в роботі органів влади всіх рівнів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання