Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вони славлять нашу землю

    17 жовтня в районному будинку культури відбувся творчий вечір за участю почесних громадян Богодухівського району - члена Національної спілки журналістів України, поетеси, авторки більше 10 добірок та нарисів про історію Богодухівського краю, його видатних особистостей Могилевської Н.М. та Заслуженого працівника культури України Тарана В.М.

    Віддати шану та повагу представникам творчої еліти Богодухівщини на вечір прийшли голова районної державної адміністрації Сластін О.П., голова районної ради Тризна Д.К., заступник міського голови Рогинська Л.І., народний депутат України Біловол О.М. У своїх вітаннях вони засвідчили впевненість в тому, що Наталія Миколаївна та Василь Михайлович і надалі будуть прославляти рідну землю, побажали наснаги та творчого вогнику.

    Цього дня зі сцени районного будинку культури у виконанні народного хору «Українська пісня», вихованців музичної школи, зразкового хореографічного ансамблю «Надія» звучали музичні твори, співавторами яких є винуватці цього заходу – Н.Могилевська та В.Таран.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання