Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Плани на майбутнє – працювати

    Минулого року у зв’язку з економічною недоцільністю виробництва цукру, обумовлену незбалансованими цінами між енергоносіями, виробничими матеріалами і власною продукцією, майже половина цукрових заводів України не працювали. Ця доля спіткала і колектив Первухінського цукрового заводу, де тимчасово була призупинена виробнича діяльність.

    Керівництво заводу зуміло забезпечити вирішення всіх питань по збереженню колективу спеціалістів-цукровиків, а також цілісності власне підприємства.

    «Ми не сиділи, склавши руки. Ще в минулому році, визначивши напрямки забезпечення цукрозаводу сировиною на 2014 рік, провели переговори з керівниками сільськогосподарських підприємств на предмет виробництва цукрового буряку для нашого заводу. Ми відновили виробництво і пустили завод 10 вересня цього року», - зауважив сьогодні, виступаючи на засіданні колегії районної державної адміністрації, заступник директора цього підприємства з сировини – Рєзнік Л.М.

    ПАТ «Первухінський цукровий завод» сьогодні отримує сировину від 29 сільгоспвиробників, які розташовані у 8 районах Харківської області, а також у Сумській, Полтавській та Донецькій областях.

    Станом на 22 жовтня поточного року завод переробив 112,5 тис.тонн буряків і виробив 17271 тонну цукру. Це найбільший об’єм виробленої продукції серед 5 цукрових заводів області, які працюють.

    Вихід цукру на сьогодні складає 15,35%, є найвищим показником у роботі підприємства за останні 20 років і найкращим на Харківщині.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання