Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині відзначили день визволення України від фашистських загарбників

    28 жовтня на Богодухівщині відзначили дорогу для кожного українця дату – 70-ту річницю визволення України від фашистських окупантів. Свобода від рабства дісталася дорогою ціною. Кожна п’ядь нашої землі залита кров’ю. освячена життями загиблих і не народжених на світ.

    Цього дня на Меморіалі Слави відбувся урочисто-траурний мітинг та покладання квітів. У церемонії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Яцюк В.Б., голова районної ради Тризна Д.К., заступники міського голови Рогинська Л.І. та Коваленко І.В., представники установ, підприємств та організацій, політичних партій та громадських організацій, громадськість району.

    Ми пам’ятаємо ті дні, коли український народ зіграв вирішальну роль у перемозі радянських військ над фашизмом. Мільйони життів було віддано задля цієї перемоги. Усі ми маємо згадувати цей подвиг.

    Для богодухівців цей день назавжди залишиться в пам’яті, адже історія про трагічні сторінки історії нашого народу має передаватися від покоління до покоління, а подвиг визволителів завжди для нас буде прикладом патріотизму і честі.

    Низький уклін ветеранам та щира вдячність за мирне небо над головою.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання