Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з заступником начальника Краснокутського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Державної петенціарної служби України у Харківській області Д.М.Скляровим

    13 листопада в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з заступником начальника Краснокутського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Державної петенціарної служби України у Харківській області Д.М.Скляровим на тему «Строки погашення судимості». Пропонуємо питання – відповіді.

    Мене було засуджено до трьох років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання з випробуванням із іспитовим строком 1 рік. Коли у мене знімається ця судимість і я зможу виїжджати за межі України?

    Особи, засуджені відповідно до статті 75 КК України, якщо протягом іспитового строку вони не вчинять нового злочину, і якщо протягом зазначеного строку рішення про звільнення від відбування покарання з випробуванням не буде скасовано з інших підстав, то така особа вважатиметься такою, що не має судимості. Іспитовий строк починається з дати винесення вироку.

    Мене було засуджено до покарання у вигляді 200 годин громадських робіт. Коли у мене буде погашено судимість?

    Особи, засуджені до покарання – штраф, громадські і виправні роботи, арешт – погашають свою судимість, якщо вони протягом року з дня відбуття покарання не вчинять нового злочину.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання