Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Схема планування території району стане основою для економічного та соціального розвитку району і залучення додаткових інвестицій

    Сьогодні в ході засідання колегії районної державної адміністрації начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіна Т.М. ознайомила присутніх з інформацією щодо реалізації в 2014 році положень «Схеми планування території Богодухівського району».

    Як було зазначено, у районі ще у 1980 році розроблений «Проект районного планування Богодухівського сільського адміністративного району», який рішенням районної ради від 15 березня 2013 року №491-VI (XXVI позачергова сесія VI скликання) актуалізований і термін його дії продовжено до 31 грудня 2014 року. Але фактично Проект не відповідає сучасним вимогам і немає практичного застосування.

    При цьому, Програмою розроблення (оновлення) містобудівної документації в Богодухівському районі на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради (XVI сесія VI скликання від 20 квітня 2012 року №243-VI), планувалося розробити Схему планування території району до 2014 року. За інформацією фінансового управління райдержадміністрації, в районному бюджеті джерела, які можливо було б направити на ці цілі, відсутні; всі кошти спрямовуються на виконання ст.77 Бюджетного кодексу України щодо забезпечення в повному обсязі в асигнуваннях на оплату праці працівників бюджетних установ, на проведення розрахунків за енергоносії, водопостачання та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

    «В той же час район має бути зацікавлений в тому, щоб мати окреслений чіткий план розвитку території Богодухівського району, адже Схема планування території району стане основою для економічного та соціального розвитку району», - залучення додаткових інвестицій», - наголосила Тетяна Михайлівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання