Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з завідувачем сектору масових комунікацій апарату райдержадміністрації Сахно Л.Б.

    27 листопада відбулася «пряма лінія» з завідувачем сектору масових комунікацій апарату райдержадміністрації Сахно Л.Б. на тему ««Аналіз запитів на інформацію, що надійшли до райдержадміністрації протягом звітного періоду»

    Тих, хто телефонував на «пряму лінію», цікавили питання яким чином у райдержадміністрації забезпечується доступ до публічної інформації та який строк розгляду запитів на інформацію.

    На поставлені запитання Лариса Болиславівна надала відповіді.

    Доступ до публічної інформації забезпечується в райдержадміністрації шляхом систематичного та оперативного оприлюднення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації та на інформаційному стенді, який розміщений на першому поверсі райдержадміністрації.

    Відповідно до ст.18 Закону України «Про доступ до публічної інформації» в райдержадміністрації створено Систему обліку документів, що містять публічну інформацію, розпорядником якої є райдержадміністрація. Станом на 27 листопада поточного року до Системи обліку публічної інформації на офіційному веб-сайті райдержадміністрації внесено 1932 документи, які підлягають оприлюдненню.

    Що стосується строку розгляду запитів на інформацію, то розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі, якщо запит стосується інформації, необхідної для захисту життя і свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, небезпечних явищ та інших незвичайних подій, які можуть загрожувати безпеці громадян, відповідь має бути надана не пізніше 48 годин з отримання запиту. Але слід зазначити, що клопотання про термінове опрацювання запиту має бути обґрунтованим.

    У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. І обов’язково про продовження строку повідомити запитувача в письмовій формі не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання