Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації Корзаченко Т.В.

    15 січня у редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації Корзаченко Тетяною Вікторівною.

    Ті, хто зателефонував на «пряму лінію», задали питання:
     
    - У мене є група інвалідності, але я не досягла пенсійного віку. Чи можете надавати мені соціальні послуги, яких я вкрай потребую?

    На обслуговування приймаються особи з інвалідністю І,ІІ, ІІІ групи, які досягли 18 річного віку, крім інвалідів внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Вам необхідно звернутись з письмовою заявою до управління соціального захисту, яке надішле запит до закладу охорони здоров’я для одержання медичного висновку про потребу в сторонній допомозі.

    - На надомному обслуговуванні в територіальному центрі я вже 6 років. Чи обов’язково мені проходити медичний огляд кожного року?

    Медичний огляд необхідно проходити щороку з метою виявлення інфекційних хвороб, психічних захворювань, що є протипоказанням для соціального обслуговування, а також з необхідністю щорічного перегляду надання життєво – необхідних послуг та змін умов договору на соціальне обслуговування в зв’язку із зміною протягом року стану здоров’я

    - Я і моя знайома обслуговуємося різними соціальними робітниками. Чому є різниця у часі, який відводиться на обслуговування?

    Зміст та обсяги соціальної послуги догляду вдома для кожного отримувача визначається індивідуально, залежно від стану здоров’я, ступеня індивідуальної потреби отримувача соціальної послуги, тому перелік соціальних послуг та витрати часу на обслуговування різні в кожного пенсіонера.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання