Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Отримуйте пенсію на Укрпошті вчасно та комфортно

    «Кожний пенсіонер в Україні повинен отримувати пенсію без запізнення та у комфортних для нього умовах. Він, як платник податків на це має повне право. Саме Укрпошта є надійним посередником між державою та пенсіонером», – зауважив в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

    – Ігоре Віталійовичу, на що робить найбільшу ставку Укрпошта у виплаті пенсій?

    – Перш за все, ми розраховуємо на добросовісну конкуренцію, адже згідно із законодавством, громадяни України мають право самостійно обирати спосіб одержання пенсії. Ніяка державна чи недержавна установа не можуть примусити пенсіонера змінювати обрану ним установу обслуговування.

    Тільки Укрпошта сьогодні виплачує пенсії з доставкою додому. Це зручно, надійно та безпечно! Не потрібно витрачати час та сили на пошуки потрібного банкомату, не будучи впевненим наперед, чи він працює і чи достатньо в ньому коштів, а деякі ще й комісію беруть. Крім того, банкомат зазвичай знаходиться далеко від дому, а мережа магазинів, особливо в сільській місцевості ще не настільки розвинена, аби розрахуватися карткою.

    – Яку відповідальність несе Укрпошта перед пенсіонерами?

    – Ми несемо повну відповідальність! І не тільки перед пенсіонерами, а й перед державою, виконуючи важливу соціальну функцію. Укрпошта, як надійний посередник між державою і пенсіонерами не використовує ці гроші у своїй господарській діяльності. Тому ми ніколи не скажемо нашим пенсіонерам, що у нас немає грошей або виставимо ліміти видачі коштів. Відтак пенсіонери убезпечені від ризиків втрати коштів.

    Стабільність і надійність у виплаті пенсій Укрпоштою, у складі якої найбільш розгалужена мережа – 11,8 тис. поштових відділень по всій Україні та майже 40 тисячний колектив листонош не викликає жодного сумніву.

    – Як з виплатою пенсій на Сході України?

    – Ситуація у східних регіонах щоденно змінюється і бути впевненими, що завтра ми точно доставимо пенсію у конкретний населений пункт ми звісно, не можемо. Але працюємо стабільно та швидко реагуємо на зміну ситуації. Були випадки, коли в зоні АТО тільки Укрпошта працювала, як установа, що виплачує пенсії. Ми надійні!

    Поки банк буде налагоджувати роботу, зокрема наповнювати готівкою банкомати у райцентрі, адже по селах їх просто немає, наш листоноша вже доставить гроші стареньким особисто в руки.

    – Які послуги може запропонувати Укрпошта пенсіонеру, окрім доставки пенсії?

    – Пенсіонери зі стажем прекрасно знають, що листоноша не тільки видасть гроші, а й на дому може прийняти комунальні платежі, оформити передплату на газети та журнали, доставити товари, запропонувати поповнення мобільного зв’язку тощо. Крім того, неабияке значення для пенсіонерів має живе спілкування, адже листоноша – це людина, перевірена десятиліттями.

    – Як можна перевести пенсію з банківської установи та отримувати її вдома через Укрпошту?

    – Якщо Ви хочете отримувати пенсії через Укрпошту з доставкою додому, необхідно лише подати заяву до управління Пенсійного фонду за місцем проживання, в якій вказати «Пенсію прошу виплачувати поштою з доставкою додому».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання